Παρελθόν οι Ντιόγο, Πάρκερ

Παρελθόν αποτελούν από τον Πανσερραϊκό οι Ζορντάο Ντιόγο και Μπερνάρντ Πάρκερ, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους δυο ποδοσφαιριστές. Ανακοίνωση και για τη μη έκδοση της αδειοδότησης.
Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται στον Πανσερραϊκό, καθώς έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, που θα αγωνίζεται στη Football League. Έτσι, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση
της συνεργασίας της με τους Ζορντάο Ντιόγο και Μπερνάρντ Πάρκερ. Ο πρώτος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και είχε μόλις τρεις συμμετοχές με τη φανέλα των «λιονταριών», ενώ ο δεύτερος αποτέλεσε μεταγραφή του Ιανουαρίου κι αγωνίστηκε επίσης σε τρία παιχνίδι δίχως να βοηθήσει το σερραϊκό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Ζορντάο Ντιόγο και Μπερνάρντ Πάρκερ και τους εύχεται ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ εξέδωσε ακόμη ανακοίνωση για τη μη έκδοση της αδειοδότησης από την ΕΠΟ, στην οποία αναφέρει ότι αυτό έγινε επειδή έχουν γίνει κάποιες τυπικές παραλείψεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η μη έκδοση  αδειοδότησης οφείλεται σε τυπικές κι όχι ουσιαστικές παραλείψεις, οι οποίες εντός των επόμενων ημερών θα διορθωθούν και θα κατατεθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα