«Κόψτε τη... μουρμούρα»

Οδηγίες για να κόψουν την όποια... κρεβατομουρμούρα, γκρίνες και παράπονα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έλαβαν οι  γυναίκες και οι φίλες των παικτών της Νάπολι από τη διοίκηση!Στην δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, έξι πίσω από την πρωτοπόρο, Μίλαν, βρίσκονται οι Βεζουβιάνι και θέλουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τριάδα έτσι ώστε να μπουν απευθείας στους ομίλους του Champions League. Για το λόγο αυτό ο σύλλογος ζήτησε από τις συζύγους και τις φίλες των παικτών τη συμβολή τους. Στόχος δεν
είναι άλλος από την ηρεμία των παικτών στην προσωπική τους ζωή καθώς η όποια... παντόφλα ή μουρμούρα να επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι!

Η διοίκηση της Νάπολι έχει στόχο μία καλή συμβίωση τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ  Gazzetta dello Sport, για να πιάσουν καλύτερα το νόημα, οι σύζυγοι των παικτών κλήθηκαν σε γεύμα από την σύζυγο του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ζακλίν Ντε Λαουρέντις. Αυτό έλαβε χώρα σε πολυτελές εστιατόριο στη Νάπολη, όπου και τους δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες για τη συμπεριφορά απέναντι στους συζύγους και φίλους τους.

Η καθεμία έλαβε ένα έγγραφο -γραμμένο στη μητρική της γλώσσα- υπενθυμίζοντάς της τις... υποχρεώσεις που έχει απέναντι στον σύντροφό της. «Οι σπουδαίοι παίκτες γίνονται όταν αισθάνονται εγκεφαλικά καλά. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας καταφέρνει πάντα να αισθάνεται καλά. Βασιζόμαστε σε σας για αυτά τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σεζόν: να αποφευχθούν οι περιττές οικογενειακές εντάσεις» αναφερόταν στο κείμενο με τις οδηγίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα