Ο Σισέ και η μόδα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο περιοδικό «Vogue» για την μόδα, την φούστα που «την φοράνε στην Σκωτία, δεν αμφισβητείται ο ανδρισμός τους» και την οικογένεια του.



Για την σχέση του με την μόδα και την φούστα: »Πιστεύω πως είναι κάτι έμφυτο. Δεν ανέπτυξα επιτηδευμένα κάποιο προσωπικό στιλ, επειδή έγινα διάσημος. Από παιδί έπαιρνα τα ρούχα των μεγαλύτερων αδελφών μου και έκανα τους δικούς μου συνδυασμούς. Το ίδιο έκανα και σε μία αντίστοιχη εκδήλωση στη Γαλλία, αλλά εκεί με γνώριζαν και δεν τους
έκανε εντύπωση. Μην ξεχνάς ότι είμαι από την Αφρική, κι εκεί οι άντρες δεν ντύνονται με κοστούμια. Δεν εμφανίστηκα με γόβες και μπικίνι. Και οι Σκωτσέζοι φορούν κιλτ- αμφισβητείται ο ανδρισμός τους;»Για το ποδόσφαιρο και την οικογένεια του:  «Το ποδόσφαιρο με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και θα σταματήσω μόνο όταν μου το επιβάλλει το σώμα μου. Είμαι Γάλλος, Αφρικανός και η γυναίκα μου Ουαλλή. Τα παιδιά μου μιλούν αγγλικά και γαλλικά. Αλλά για μένα πατρίδα είναι η οικογένεια μου. Δεν έχω την ανάγκη να ριζώσω κάπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα