Παρελθόν ο Πανκράτ

Ο Φαμπρίς Πανκράτ αποτελεί παρελθόν από τη Λάρισα, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του με τους «βυσσινί» και δεν ενδέχεται να επιστρέψει στη θεσσαλική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Έπειτα από τον Χουάν Βελάσκο, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων υγείας, ο Φαμπρίς Πανκράτ είναι ο δεύτερος παίκτης, που αποτελεί παρελθόν από τη Λάρισα. Η συνεργασία του Γάλλου
με τους «βυσσινί» ολοκληρώθηκε και τυπικά με το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Έτσι, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και ταξίδεψε για την πατρίδα του δίχως να υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας και στο θεσσαλικό σύλλογο. Αυτό διότι πιστεύει ότι θα κατορθώσει να βρει ομάδα στη Γαλλία.

Θέλει τα δικαιώματα του Τσιμπάμπα

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Λεχ Πόζναν, Μαρκ Πογκορζέλζικ, στη Λάρισα έχουν ξεκινήσει επαφές για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του κάμπου από τον Ιανουάριο ως δανεικός. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Λάρισα για τον Ζοέλ Τσιμπάμπα και αν δεν καταλήξουν πουθενά, τότε θα συζητήσουμε και με άλλους συλλόγους.

Ο Ζοέλ είχε την ευκαιρία του στην ομάδα μας και δεν την εκμεταλλεύτηκε και πιστεύουμε ότι δεν έχει θέση πλέον στην Λεχ Πόζναν», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της πολωνικής ομάδας ο Πογκορζέλζικ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.pl κάνει αναφορά και στα πειθαρχικά παραπτώματά του τόσο ως παίκτης της Λεχ Πόζναν όσο και της ΑΕΛ. Μάλιστα, στους Θεσσαλούς τον έχουν αναζητήσει δυο φορές.
Keywords
Τυχαία Θέματα