Ο Σταύρος Κάλφας στην 4η θέση του Sunday Warm Up

Ο Σταύρος “IDOLLS” Κάλφας συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του. Αυτή τη φορά στο Sunday Warm Up, της Pokerstars o Έλληνας παίκτης κατάφερε να τερματίσει στην θέση του τουρνουά και να πάρει έπειτα από deal $70.000.
Η συμφωνία των 4 τελευταίων παικτών κράτησε αρκετή ώρα με τον Σταύρο εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται τρίτος σε μάρκες. Ο Challenger της Pokerstars δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να συμφωνήσει εάν δεν εξασφάλιζε τουλάχιστον $70.000. Μετά από αρκετή ώρα και αρκετές διαπραγματεύσεις ο Κάλφας
πήρε το ποσό που ζήτησε.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά πήραν μέρος 3737 παίκτες, ενώ ήταν η πρώτη φορά που τα μεγάλα Κυριακάτικα τουρνουά «έτρεξαν» χωρίς παίκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Με αυτή του την επιτυχία τα κέρδη του Σταύρου στην Pokerstars έφτασαν τις $349.000, ενώ στο ranking της εταιρίας για το 2011 βρίσκεται στην 75η θέση.


Εμείς να δώσουμε για ακόμη μια φορά (χάσαμε τον λογαριασμό ρε Σταύρο) στον Έλληνα παίκτη ο οποίος την άλλη εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Σαν Ρέμο για το Main Event του EPT.

GG, IDOLLS

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα