Παπαλουκάς: «Δε μας βοήθησε το +48»

Ο Παπαλουκάς ήταν υποψιασμένος για την επικινδυνότητα της Σιένα, αλλά όπως παραδέχθηκε «δεν μας βοήθησε το πρώτο ματς» και έκρινε ως «κλειδί» για τη συνέχεια αυτό που θα… κερδίσει ο Ολυμπιακός.Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ήταν αρκετά συνειδητοποιημένος για τη δυσκολία του δεύτερου παιχνιδιού και πριν την έναρξη του. Η εξέλιξη του αγώνα τον… δικαίωσε δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα πως «ξέραμε πως είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι καλή ομάδα. Το πρώτο παιχνίδι δεν μας βοήθησε για το δεύτερο. Προσπαθήσαμε
να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά η Σιένα έδειξε εγωισμό. Δεν είχε τίποτα να χάσει. Όταν έφτασε η διαφορά στο -10, έπρεπε να δείξουμε πως δεν είναι τυχαίο το πρώτο ματς. Εν τέλει, απεδείχθη πως εκείνοι άξιζαν τη νίκη».

Σχετικά με τον μεγάλο αριθμό των λαθών του Ολυμπιακού σχολίασε λέγοντας: «ό,τι έγινε την Τρίτη, συνέβη και σήμερα. Διογκώθηκε η κακή μας μέρα.  Είχαμε άγχος, ήταν γεμάτο το γήπεδο και εμείς δεν είμαστε έμπειρη ομάδα. Είχαμε τη θέληση να δείξουμε πράγματα, αλλά αυτό το ματς πρέπει να γίνει παράδειγμα για εμάς. Την Τρίτη ξεκινάμε από το μηδέν».
Σε ερώτηση για το τι άλλαξε η Σιένα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι απάντησε πως «εμείς δεν αντιδράσαμε και δεν παίξαμε σωστά. Εγώ δεν έπαιξα όπως ήθελα, ούτε και οι συμπαίκτες μου. Αποδείξαμε όμως, φθάνοντας μέχρι εδώ πως μπορούμε να κερδίσουμε εκτός. Δεν θα είναι εύκολα για τη Σιένα».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιο από τα δυο επόμενα ματς είναι το «κλειδί» για τη συνέχεια απάντησε πως είναι «αυτό που θα κερδίσουμε».

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε ότι αιτία για την ήττα ήταν «τα πολλά λάθη μας και ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ, ενώ δεν μπήκαν τα σουτ. Λειτουργήσαμε όπως η Σιένα την Τρίτη. Αγχωθήκαμε και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όλα έχουν τελειώσει. Πάμε για τη νίκη στη Σιένα. Η Σιένα είναι καλή ομάδα, αφού έχει κερδίσει τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα. Είναι η σειρά μας όμως, να νικήσουμε εκεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα