Ζοτς: Στο ΟΑΚΑ το καλύτερο μπάσκετ!

Είναι ο πρωτομάστορας του θριάμβου της Βαρκελώνης! Όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν πετάει στα σύννεφα! Μίλησε για μια άξια νίκη, αλλά και για τους δύο τελικούς που ακολουθούν στην Αθήνα!

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. Είχαμε πει ότι πρέπει να έχουμε συγκέντρωση. Φάγαμε εύκολους πόντους στην αρχή. Ήταν αναγκαίο να αντιδράσουμε. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα και αξίζαμε την νίκη» τόνισε αρχικά στην συνέντευξη τύπου ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:«Τώρα είμαστε στο 1-1. Θα συγκρίνω την σειρά με την περσινή κατάσταση της Μπαρτσελόνα που έκανε το ίδιο με την Ρεάλ όταν ήταν 1-1 και κέρδισε 2 φορές
μέσα στην Μαδρίτη. Τώρα στα 2 ματς του ΟΑΚΑ θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ. Θα είναι λάθος αν στο ΟΑΚΑ πιστέψουμε ότι έχουμε πλεονέκτημα. Αλλά είναι καλό ότι θα έχουμε 2 ματς μέσα στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας»Σε ερώτηση του gazzetta.gr αν αυτός είναι ο καλύτερος Παναθηναϊκός όλων των εποχών ο Ζοτς απάντησε λέγοντας:«Δεν ξέρω αν είμαστε ο καλύτερος Παναθηναϊκός, αλλά σήμερα ήμασταν συγκέντρωμένοι και ξέραμε τι να κάνουμε.Σε 48 ώρες είχαμε πει πως έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα! Σημαντικοί παίκτες όπως ο Σάτο έπρεπε δώσουν περισσότερα. Σήμερα ήταν άλλος παίκτης από ότι προχτές»
Keywords
Τυχαία Θέματα