Πάντελιτς: «Παίξαμε για τον κόσμο μας»

Ο στράικερ του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, διευκρίνισε πως τα φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο έγιναν κυρίως για τον κόσμο της ομάδας. Τι δήλωσαν από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Αρχικά ο Σέρβος φορ του Ολυμπιακού σχολίασε: «Είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν παίζουμε εδώ και τρεις εβδομάδες. Το ταξίδι αυτό ήταν για να
προπονηθούμε και να κάνουμε φιλικά παιχνίδια με τους φίλους μας στην Κύπρο και να δώσουμε στον κόσμο μας εδώ την ευκαιρία να μας δει από κοντά. Είμαστε ευχαριστημένοι με όλα. Ο πρώτος λόγος που ήρθαμε εδώ ήταν ο κόσμος μας, γιατί δεν έχουν ευκαιρία να μας δουν κάθε εβδομάδα. Πιστεύω πως τελικά είναι πολύ ευχαριστημένοι». Καταλήγοντας, είπε πως «μέχρι τώρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, γιατί αυτό που είπαμε να κάνουμε στην αρχή της χρονιάς το κάναμε. Φέραμε τον τίτλο πίσω στον Πειραιά. Του χρόνου θα είμαστε μέσα και στο Champions League και στο Κύπελλο». Ο τεχνικός του Απόλλωνα Ανδρέας Μιχαηλίδης, υποστήριξε: «Χρησιμοποιήσαμε το ματς αυτό σαν πρόβα για τον τελικό της Τετάρτης. Παίξαμε με την βασική μας ομάδα στο α’ ημίχρονο και έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Ο Ολυμπιακός είναι σε διακοπές αλλά είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά κυρίως στον τελικό της Τετάρτης.

Εμείς παρακολουθούμε πολύ στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι έχουμε τη δική μας ομάδα εκεί. Υπάρχουν κυπριακές ομάδες που μπορούν να σταθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε προοδεύσει σε οργάνωση και υποδομές και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Από μέρους του ο Γιώργος Μερκής σχολίασε: «Για εμάς ήταν πολύ θετικά όλα. Ήταν μία πρόβα για τον τελικό της Τετάρτης. Όλα τα παιδιά έδωσαν αρκετές δυνάμεις και έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Όταν έχεις καλό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ελλάδας, η ψυχολογία είναι ψηλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα