Μια ανάσα από Εκίτσι η Βέρντερ

Πολύ κοντά σε μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της βρίσκεται η Βέρντερ Βρέμης, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μεχμέτ Εκίτσι από την Μπάγερν. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Επιθυμία της Μπάγερν ήταν να παραμείνει ακόμη έναν χρόνο δανεικός, όμως μόλις η Βέρντερ εξέφρασε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του ο 21χρονος μέσος έδειξε την προτίμησή του στην ομάδα της Βρέμης.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του φτάνει στο
τέλος του το επόμενο καλοκαίρι, οι Βαυαροί κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον τεχνικό διευθυντή της Βέρντερ Κλάους Άλοφς και οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο μέσος της Νυρεμβέργης έχει φέτος 3 γκολ και 9 ασίστ σε 31 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, ενώ δεν έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν ούτε μία φορά.

Η μεταγραφή του Εκίτσι, που έχει αγωνιστεί με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας, όμως φέτος επέλεξε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Τουρκίας, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με τον Τόμας Σάαφ να βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μεσούτ Οζίλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα