Βαλβέρδε: Εχουμε καιρό να αποφασίσουμε

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο φιλικά στην Κύπρο δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο βάσκος τεχνικός παραδέχθηκε πως οι παίκτες του δεν είχαν κίνητρο, ενώ αφού ξεκαθάρισε πως κάποιοι από τους παίκτες, που είχαν δοθεί δανεικοί, θα ακολουθήσουν την προετοιμασία, αλλά τόνισε πως έχει καιρό για να αποφασίσει ποιοι
θα είναι αυτοί. Ο Βαλβέρδε μίλησε και για την παραμονή του Μιραλάς, λέγοντας πως ο βέλγος είναι σημαντικός για την ομάδα και άπαντες στον Ολυμπιακό ήθελαν να μείνει.
"Δεν είχαμε ουσιαστικά κίνητρο μετά από το τέλος του πρωταθλήματος και από την μεγάλη αποχή από τους αγώνες. Προσπαθήσαμε να δούμε αυτά τα δύο παιχνίδια σαν προπόνηση. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε παίκτες που δεν παίζουν στην ομάδα μας αλλά μας ανήκαν. Είμαι ευχαριστημένος γενικά από την παρουσία στα δύο ματς στην Κύπρο", είπε ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε:"Σίγουρα θα μας ακολουθήσουν στην προετοιμασία κάποιοι παίκτες από τους δανεικούς για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αλλά και κάποιοι από τους νέους. Εχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για να σκεφτούμε ποιοι θα είναι αυτοί".Τέλος, σχολιάζοντας την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς στον Πειραιά ο Βαλβέρδε είπε: "Ο Μιραλάς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, οπωσδήποτε θέλαμε να παραμείνει και του χρόνου και είμαστε ευχαριστημένοι που αυτό έγινε πραγματικότητα".
 
Keywords
Τυχαία Θέματα