«Πάμε σαν να είναι 0-0»

Παρά το 2-5 στο Μιλάνο επί της Ιντερ, ο τεχνικός της Σάλκε, Ραλφ Ράνγκνικ, δήλωσε ενόψει της ρεβάνς ότι η Σάλκε θέλει να κυριαρχήσει ξανά, σαν να ήταν 0-0 το πρώτο ματς.«Προηγούμαστε 5-2 στο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε εξίσου κυρίαρχοι όπως στο Μιλάνο. Θα παίξουμε σαν το αποτέλεσμα να είναι 0-0» δήλωσε ο προπονητής της Σάλκε, ο οποίος διαδέχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες τον Φέλιξ Μάγκατ, που οδήγησε τους «Βασιλικούς Μπλε» στους «8» του Champions League.
Η Ιντερ στην αναμέτρηση του «Μεάτσα» έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίζεται το «στέμμα» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία δέχθηκε πέντε γκολ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Αυτό το γεγονός έχει αυξήσει την πίεση που δέχεται ο Λεονάρντο, ο οποίος αντικατέστησε τον Δεκέμβριο τον Ράφα Μπενίτεθ.

Από την άλλη, η Σάλκε έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Ράνγκνικ στον πάγκο και ο 52χρονος δήλωσε ότι η γερμανική ομάδα μπορεί να τα καταφέρει ξανά, στην προσπάθειά της να προκριθεί για πρώτη φορά σε ημιτελικό Champions League. «Είμαστε πολύ κοντά» πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Η Ιντερ έχει σπουδαία επιθετική γραμμή, αλλά είναι ευάλωτη στην άμυνα. Επειδή θα μπει στο παιχνίδι με επιθετικούς προσανατολισμούς, θα έχουμε χώρους. Θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα