«Μένουν Ρόμπεν και Ριμπερί»

Ο Καρλ Χάιντζ Ρουμπενίγκε τόνισε οι Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, ακόμη και αν η ομάδα δεν εξασφαλίσει την έξοδό της στο Champions League.Η Μπάγερν βρίσκεται στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα και δίνει μάχη με το Ανόβερο, προκειμένου να κατακτήσει την 3η θέση και να δώσει το παρόν στα προκριματικά του Champions League
της επόμενης περιόδου. Ο Άριεν Ρόμπεν είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ότι θα σκεφτεί αν θα μείνει στο Μόναχο σε περίπτωση που οι Βαυαροί δεν εμφανιστούν στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης την επόμενη σεζόν, ενώ οι φήμες που το θέλουν και τον Φρανκ Ριμπερί να σκέφτεται την... έξοδο έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, θέλησε να... κόψει την όρεξη όσων επιθυμούν να αποκτήσουν τους δύο αστέρες της Μπάγερν, δηλώνοντας ότι κανένας βασικός παίκτης της ομάδας δεν πρόκειται να πωληθεί το προσεχές καλοκαίρι ακόμη και αν δεν εξασφαλιστεί η 3η θέση.

«Μπορώ να εγγυηθώ ότι τόσο ο Ρόμπεν όσο και ο Ριμπερί θα μείνουν στην ομάδα. Όχι μόνο αυτοί μάλιστα. Δεν πρόκειται να πουλήσουμε κανέναν από τους βασικούς μας παίκτες. Θα κινηθούμε στη μεταγραφική αγορά το καλοκαίρι ακόμη και αν δεν αγωνιστούμε στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι μεταγραφές μας επιλογές δεν πρόκειται να επηρεαστούν από το παραπάνω γεγονός. Παίξαμε ξανά στο Κύπελλο UEFA το 2007, όμως μπορέσαμε τότε και αποκτήσαμε τους Ριμπερί, Τόνι και Κλόζε», ήταν οι δηλώσεις του Γερμανού παράγοντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα