Στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα ο Βασίλης Αντωνιάδης

Ο Βασίλης Αντωνιάδης είναι από την Τρίτη (12/4) ο αντικαταστάτης του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Οδυσσέα Κορδελιού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "σταχυοφόρων", μετά από παρότρυνση του ιδιοκτήτη της ομάδας του Κορδελιού, Γιώργου Αντίνου, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο του Ευόσμου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Αντωνιάδη. Μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο
Ριαβόγλου, και παρότρυνση του ιδιοκτήτη του Οδυσσέα Κορδελιού, Γιώργου Αντίνου, ο κύριος Αντωνιάδης συμφώνησε να αναλάβει τα καθήκοντά του από σήμερα και την Τρίτη (12/4) βρέθηκε στο γήπεδο του Ευόσμου, όπου συνομίλησε με τους παίκτες.Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Οδυσσέα Κορδελιού, κύριος Γιώργος Αντίνου, ο οποίος διεμήνυσε στους παίκτες, ότι προτίθεται να αναλάβει τα ηνία του Αγροτικού Αστέρα, μόνο σε περίπτωση σωτηρίας της ομάδας, θέτοντάς τους έτσι προ των ευθυνών τους. Πρόθεση του κυρίου Αντίνου είναι να ξεκινήσει άμεσα να συνεισφέρει οικονομικά στις όποιες ανάγκες παικτών και ομάδας".
Keywords
Τυχαία Θέματα