Ο «τρομοκράτης» θέλει Ch. League!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ «τρομοκράτησε» τους αντιπάλους και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην του ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τις προθέσεις του Αλγερινού επιθετικού.Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού και ο Ραφίκ Τζιμπούρ ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στις προσδοκίες των
«ερυθρόλευκων. Ο Αλγερινός σκόραρε επτά φορές, τέρματα σε σημαντικά ματς και απόδοση που… ανάγκασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον μονιμοποιήσει στην ενδεκάδα των Πειραιωτών. Διοίκηση και τεχνικό τιμ έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα του 27χρονου επιθετικού και φυσικά… συμφώνησαν πως το μέλλον του πρέπει να είναι στον Ολυμπιακό.

Μετά το Πάσχα τα… τυπικά

Σάλος χωρίς… αιτία δημιουργήθηκε τις πρωινές ώρες αναφορικά με την παραμονή του Ραφίκ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, αφού ο παίκτης έχει ήδη… μείνει στον Πειραιά. Η οψιόν αγοράς για τα επόμενα δυο χρόνια έχει ενεργοποιηθεί προφορικά
(ετήσιες απολαβές του Αλγερινού φορ θα φτάνουν το 1 εκ. ευρώ) και όπως έχουμε τονίσει μέσα από το gazzetta.gr το τελευταίο ραντεβού θα γίνει μετά τις γιορτές του Πάσχα. Αυτή η συνάντηση θα αφορά το τυπικό μέρος, αφού η συμφωνία είναι δεδομένη, ενώ ο εκπρόσωπός του θα συζητήσει εκτός των άλλων και τα θέματα για Τοροσίδη και… Μόρα.

«Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Τζιμπούρ βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Αλγερινός φορ είναι καιρός να… γευθεί την επιτυχία του. Το εξωτερικό και ειδικότερα η Γερμανία είναι ο διακαής του πόθος, ενδιαφέρον από ομάδες της Μπουντεσλίγκα  υπάρχει, όπως και από την Τουρκία με την Γαλατασαράι να τον έχει «τσεκάρει» αρκετές φορές. Υπάρχουν και οι… φήμες πως ο Τζιμπούρ μπορεί να φέρει πρόταση από το εξωτερικό, ωστόσο ο ίδιος έχει τονίσει στο περιβάλλον του πως «Δεν χάνω το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, εξάλλου αποτελεί τεράστιο κίνητρο και πρόκληση για κάθε παίκτη να παίξει στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση». 

Ο ίδιος έχει εγκλιματιστεί στον σύλλογο του Πειραιά, το πρωτάθλημα του ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα!
Keywords
Τυχαία Θέματα