«Και του χρόνου... Λεονάρντο»

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Λεονάρντο να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Ιντερ έβαλε ο Ερνέστο Παολίλο. Ο γενικός διευθυντής των Νερατζούρι χαρακτήρισε «εξαιρετικό» τον Βραζιλιάνο τεχνικό.Μέσα σε λίγες μέρες η Ιντερ, έχασε το Scudetto αλλά και το Champions League και οι φήμες για αποχώρηση φούντωσαν στην Ιταλία. «Το μέλλον του Λεονάρντο είναι με την Ιντερ.
Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, δουλεύει πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι. Επειδή χάσαμε σε δύο παιχνίδια, διαβάζουμε απίστευτα πράγματα στις εφημερίδες, τα οποία έρχονται από έξω και όχι μέσα από την ομάδα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα απολύτως και έχουμε πειστεί ότι δουλεύει καλά» ήταν τα λόγια του Παολίλο.

Την ίδια στιγμή, ο Λεονάρντο πήρε ένα... παράσημο από τον πρώην τεχνικό της Ιντερ, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 41χρονο προπονητή. «Δεν είναι καταστοφή αυτή η σεζόν για την Ιντερ αν δεν κατακτήσει κάποιο τίτλο. Ο Μοράτι και οι συνεργάτες του είναι πολύ έξυπνοι και με τον Λεονάρντο μπορούν να πάνε μακριά».
Keywords
Τυχαία Θέματα