Τα... ρίχνει στο ρόστερ ο Αντσελότι!

Η... περιορισμένη ποιότητα στον πάγκο της Τσέλσι, όταν βασικά στελέχη της ομάδας έλειπαν λόγω τραυματισμού, είναι ο κυριότερος παράγοντας της άσχημης σεζόν που κάνει η Τσέλσι σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι.Η Τσέλσι κάνει πολύ άσχημη σεζόν φέτος, ο Κάρλο Αντσελότι έχει δεχθεί σκληρή κριτική, ενώ η θέση του μόνο εγγυημένη δεν είναι για την επόμενη σεζόν. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι η βασική αιτία των κακών εμφανίσεων της ομάδας είναι ότι δεν το ρόστερ της ομάδας δεν είχε το απαιτούμενο βάθος, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις πολλές απουσίες βασικών παικτών μέσα στη
σεζόν.

«Δε νομίζω ότι το ρόστερ ήταν τόσο καλό φέτος. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει ότι θα μας λείψουν σημαντικοί παίκτες ταυτόχρονα. Παλέψαμε για να τα βγάλουμε πέρα υπό αυτές τις συνθήκες. Χωρίς τους Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Εσιέν, Τέρι και Άλεξ ήταν πολύ δύσκολα. Σε εκείνο το σημείο της σεζόν αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον Πάουλο Φερέιρα στο κέντρο της άμυνας, καθώς δεν είχαμε άλλους κεντρικούς αμυντικούς.

Ειδικά όταν έλειπαν οι Λάμπαρντ και Ντρογμπά δεν ήταν καθόλου εύκολο να συνεχίσουμε χωρίς τέτοιου είδους παίκτες, όχι μόνο για την ποιότητά τους αλλά και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Δεν τους είχαμε μαζί μας τον Νοέμβριο και τον Ιανουάριο και δεν παίξαμε καθόλου καλά».

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν μεγάλες επενδύσεις το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν αποκτήθηκαν οι Φερνάντο Τόρες και Νταβίντ Λουίζ. «Δε νομίζω να γίνουν μεγάλες αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι, καθώς κάναμε πολύ σημαντικές μεταγραφές τον Ιανουάριο. Μόλις ένας παίκτης περάσει τα 30 του χρόνια, πρέπει να χρησιμοποιεί την εμπειρία του για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο», σχολίασε.
Keywords
Τυχαία Θέματα