Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός!

Την Τετάρτη στην Τούμπα τα παραμύθια τελειώνουν! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο, γιατί έτσι το ήθελαν οι παίκτες του και ο προπονητής που την Κυριακή πήγαν στο ΟΑΚΑ για… τουρισμό. Για τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει άλλος αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη αν θέλει να μείνει «ζωντανός» στην προσπάθεια να
καταλάβει την 1η θέση των πλέι οφ.

Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα είναι αρκετός για τον ΠΑΟΚ εκτός κι αν γίνουν πράματα και θάματα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο είναι η νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας και κυρίως του κόσμου που αγανάκτησε από την ευκολία με την οποία υποκύπτει φέτος στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ότι διαθέτουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Ναι, σήμερα μπορώ να μιλήσω για ποδοσφαιρικό  εγωισμό. Αφήνω στην άκρη τα συστήματα, την τακτική και τις επιλογές προσώπων. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει πάρει εντελώς διαφορετική μορφή.

Είναι η ευκαιρία των παικτών του ΠΑΟΚ να μετριάσουν τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησαν με τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο από τη συγκεκριμένη ομάδα, την περιποιημένη τεσσάρα που εισέπραξαν στον αγώνα πρωταθλήματος και τα… ρέστα, την προχθεσινή τριάρα δηλαδή.

Αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμβιβάζονται με την ιδέα ότι μια και μόνο ομάδα μπορεί να τινάξει στον αέρα όλη την χρονιά για τον Δικέφαλο, τότε δεν έχουν παρά να «χαρίσουν» στους αντιπάλους τους και το παιχνίδι της Τούμπας.

Αν συμβιβάζονται με την ιδέα ότι Ντιοπ και Δέλλας δεν έχουν πετύχει στην καριέρα τους περισσότερα γκολ από όσα έχει πετύχει εις βάρος του ΠΑΟΚ ( εννοώ συνολικά εναντίον κάποιας συγκεκριμένης ομάδας ) μπορούν απλά να μείνουν θεατές στο παιχνίδι.

Να κάνουν δηλαδή ότι έκαναν στους τρεις τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αν συμβιβάζονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την ιδέα ότι είναι ο πιο ευχάριστος και «χαριτωμένος» αντίπαλος για την ΑΕΚ στη φετινή περίοδο, τι να σου κάνουν τα συστήματα, οι τακτικές και ο κόσμος στις κερκίδες.

Τελεία και παύλα! Το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ καταθέτουν στην Τούμπα τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό ή σε ποσοστό που ξεπερνά το 60 % τίθενται σε αμφισβήτηση για το αν έχουν ή όχι θέση στην ομάδα της νέας περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα