Μοναδικοί απόντες οι Αμπντούν, Γιάννου

Οι Τζαμέλ Αμπντούν και Απόστολος Γιάννου ήταν οι μοναδικοί απόντες από τη σημερινή προπόνηση της Καβάλας, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Κανένα πρόβλημα με Ονουάτσι.
Η Καβάλα συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό έγινε με μια προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης, απ’ όπου απουσίαζαν μόνο οι Τζαμέλ Αμπντούν και Απόστολος Γιάννου.
Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αλγερίας, ενώ ο δεύτερος έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Αμφότεροι αναμένεται να επιστρέψουν την Πέμπτη και να λάβουν κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι, είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Ματζουράκη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Νιγηριανός φορ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κι έχει μπει στις προπονήσεις από την περασμένη Πέμπτη. Άλλωστε ο νέος τεχνικός των «αργοναυτών» δε θέλει να έχει περαιτέρω προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ντουγκλάο Φερέιρα και Οράσιο Καρντόσο.

Σχετικά, με το σημερινό πρόγραμμα, ο Ματζουράκης έριξε το βάρος σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Τέλος, θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Στέφανο Σιόντη, που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών την προηγούμενη αγωνιστική.
Keywords
Τυχαία Θέματα