Γκερέιρο: «Αν έρθει πρόταση...»

Χαρούμενος στην ΑΕΚ αλλά όχι και... δέσμιος της, δήλωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο στον πολωνικό Τύπο, ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα και το φιλικό με την Ελλάδα.Αναλυτικά όσα είπε ο πολιτογραφημένος Πολωνός μέσος της Ένωσης.

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Αισθάνομαι καλά εδώ, επειδή παίζω. Όμως παραδέχομαι πως αν έρθει μια καλή πρόταση θα την εξετάσω. Δεν είμαι δέσμιος στην Αθήνα».

Για το ματς
Ελλάδα-Πολωνία: «Για μένα αυτό το ματς είναι ιδιαίτερα και μου δίνει επιπλέον κίνητρο η δυνατότητα να δείξω την αξία μου στο ελληνικό και το πολωνικό κοινό. Είμαι βέβαιος πως θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι, σαν να επρόκειτο για επίσημη αναμέτρηση. Άλλωστε εμείς έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε φιλικό είτε όχι».

Για την εθνική Ελλάδας: «Η Ελλάδα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004. Έχει παίκτες όπως ο Σαμαράς που παίζει στη Σέλτικ, αλλά και καλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ομάδα μου, την ΑΕΚ. Εμείς όμως δεν πρέπει να φοβόμαστε καμία ομάδα».

Για τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δυστυχώς έχω συνηθίσει στα επεισόδια, αν και δεν το θέλω. Όμως στην Ελλάδα τα επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη».
Keywords
Τυχαία Θέματα