«Μπαλοτέλι, βλάπτεις τον εαυτό σου...»

Τα συνεχή κρούσματα... βλακείας που επιδεικνύει εδώ και καιρό ο Μάριο Μπαλοτέλι ανάγκασαν τον Τσέζαρε Πραντέλι να του χτυπήσει καμπανάκι και προσπαθήσει να τον αφυπνίσει...

Τελευταίο περιστατικό στο οποίο ο Μπαλοτέλι απέδειξε πως παραμένει -επιεικώς- ανώριμος ήταν αυτό με τους παίκτες των ακαδημιών της Σίτι στους οποίους πέταγε βελάκια επειδή βαριόταν... Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την συμπεριφορά του νεαρού φορ, λέγοντας πως με αυτές τις πράξεις μόνο τον εαυτό του βλάπτει.

«Σε
τέτοιες περιπτώσεις, η συμπεριφορά εκτός αγωνιστικού χώρου δείχνει και το τι θα κάνεις μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να καταλάβει ότι τέτοιες πράξεις επηρεάζουν την απόδοσή του και βλάπτουν μόνο τον εαυτό του. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη με το περιστατικό με τα βελάκια, αλλά αν όντως βαριόταν καλύτερα να έπαιρνε εμένα τηλέφωνο. Είναι ξεκάθαρο πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για την συμπεριφορά του. Και εγώ θέλω μόνο υπεύθυνους παίκτες στην Εθνική», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ιταλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα