Με στόχο τα playoffs το Περιστέρι

Το Περιστέρι υποδέχεται το Μαρούσι (20/4, 5.00μ.μ) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να ευελπιστεί ότι η επιθυμητή της νίκη θα την οδηγήσει στα φετινά playoffs του πρωταθλήματος.Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου, Γιώργος Βόβορας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με την ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε:
«Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και θέλουμε να δείξουμε ότι ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Θέλουμε τη νίκη για να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση με το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το Μαρούσι είναι ομάδα η οποία στηρίζεται στο επιθετικό της παιχνίδι και έχει καλή ψυχολογία προερχόμενη από την τελευταία καλή εμφάνιση.

Εμείς πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα δυνατά, να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Πέτρουλας σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Το Μαρούσι είναι σοβαρή ομάδα, έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και στο Περιστέρι.

Ελπίζω να έχουμε και τους φιλάθλους κοντά μας για να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο τον καλύτερο τρόπο».
Keywords
Τυχαία Θέματα