«Ο Παναθηναϊκός πάνω απ'όλους»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να «βάζετε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς σας» και ξεκαθάρισε ενόψει πλέι-οφ ότι «θα παίζουν μόνο όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν»!Το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Λιγκας άφησε πικρή γεύση στον Παναθηναϊκό, όπου στον Βόλο φάνηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο η διοικητικό γύμνια όσο και το ότι η ομάδα αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Τα πλέι-οφ είναι η τελευταία ευκαιρία των «πρασίνων» να κλείσουν θετικά την σεζόν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
ζήτησε απ'όλους να σοβαρευτούν, να βάλουν την ομάδα πάνω απ' όλα και να οδηγήσουν το κλαμπ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Κλείσαμε την κανονική διάρκεια με μια ήττα που δεν ήταν αυτό που θέλαμε φυσικά. Έγιναν πολλά πράγματα για να χάσουμε και ενόψει πλέι-οφ θέλω να πω κάποια πράγματα. Πρέπει όλοι να βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Κανείς να μην παίζει για τα εγώ αλλά να βάζετε όλοι πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για εμάς. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Το ξέρετε και το ξέρω ότι θα έχουμε πρόβλημα αν δεν τα καταφέρουμε τόσο ως ομάδα όσο και με τον κόσμο μας» είπε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει, λοιπόν, να τα δώσουμε όλα. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια να είμαστε Παναθηναϊκός. Είναι υποχρέωση όλων μας και εγώ σας ξεκαθαρίζω ότι από εδώ και στο εξής θα παίζουν μόνοι όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας»!
Keywords
Τυχαία Θέματα