«Μαζεύονται μόνο για να... βρίσουν»

Την δυσαρέσκειά της για την απουσία των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ από το χθεσινό φιλικό για την οικονομική ενίσχυση του Γιώργου Αμερικάνου, εξέφρασε η κόρη του, Χριστίνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πατέρα της.
  Η κόρη του Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» για...

... το αν έμαθε ο Γιώργος Αμερικάνος για το χθεσινό φιλικό που έγινε για την οικονομική του ενίσχυση:

«Δεν έμαθε τίποτα για το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα του πω κάτι, γιατί την τελευταία
φορά αντέδρασε με λυγμό, και δεν ξέρω αν θέλω να του τα λέω. Προτιμώ να του το πω εάν συνέλθει».

... το πως είναι η κατάστασή του:

«Είναι βαριά η νευρολογική του εικόνα, καθώς τα εγκεφαλικά ήταν αλλεπάλληλα. Επομένως οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εξάμηνο για να έχουν μια πλήρη άποψη και να κάνουν μια τελική εκτίμηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να έχει πάρα πολλά σημάδια βελτίωσης».

... το πως ένιωσε στο χθεσινό φιλικό, εκπροσωπώντας τον πατέρα της για μια δύσκολη στιγμή του:

«Ένιωσα άβολα και αμήχανα. Το κύπελλο που μου έδωσαν, δεν είχε θέση στα δικά μου χέρια. Πιστεύω ότι όλο αυτό που έκαναν οι άνθρωποι που τον αγαπάνε είναι εξαιρετικό. Έχει μεγάλη σημασία για μένα, καθώς τον θυμούνται, αλλά ένιωσα πάρα πολύ αμήχανα για την οικονομική στήριξη. Όταν με πήραν τηλέφωνο, οι δικοί του άνθρωποι, και μου είπαν ότι θα κάνουν αυτό το φιλικό τους είπα ότι τους ευχαριστώ, αλλά δεν χρειάζεται.

Η απάντηση τους όμως ήταν, ότι δεν σε ρωτάμε απλά σε ενημερώνουμε. Όπως καταλαβαίνετε, εκεί δεν έχεις περιθώρια να αρνηθείς. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά η χθεσινή. Όλοι οι άνθρωποι, με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε όλα τα πόστα, οι φίλοι του από άλλες ομάδες, ήταν εκεί και ήταν πάρα πολύ συγκινητικά».

... το εάν την ενόχλησε που δεν έδωσαν το παρών, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ:

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν περίμενα, γιατί όπως λένε οι ίδιοι, ήταν το αγαπημένο τους παιδί. Ο πατέρας μου τους είχε πάντα περί πολλού. Και ήταν η μόνιμη μας κόντρα και η μόνη μας διαμάχη, και δεν μιλάω μόνο για την Original αλλά για όλους τους οργανωμένους όλων των ομάδων. Δεν ήταν ούτε τρία με τέσσερα άτομα. Είχαν πάρει κάποιες προσκλήσεις αλλά μου είπαν ότι τις γύρισαν πίσω. Δεν ξέρω το γιατί. Είπα και εχθές, σε μορφή αστείου, ότι μαζεύονται μόνο για να δείρουν τον Μπάγεβιτς και να βρίσουν κάποιον.

Είναι απίστευτο αυτό. Βέβαια, με συγκίνησε πάρα πολύ, ένας απλός οπαδός και φίλαθλος, ο κύριος Μαργαρίτης ο οποίος του έχει στείλει και μια αφίσα στο νοσοκομείο. Ήρθε και μου είπε το εξής: «Είμαι ΑΕΚτζής χρόνια, και θέλω να ξέρεις ότι από τον δικέφαλο αετό το ένα κεφάλι είναι ο μπαμπάς σου». Και άλλη μια στιγμή που μου έμεινε, ήταν με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Είχα πει θα κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά όταν τον αγκάλιασα έβαλε τα κλάματα και εκεί δεν κατάφερα να συγκρατηθώ ούτε και εγώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα