Γελοία πλέι οφ και Βιεϊρίνια!

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει τα «γελοία» πλέι οφ της Superleague, αποκαλύπτει τρόπους αγοράς του Βιεϊρίνια και μιλάει για... χαζά κουρέματα τύπου Σισέ, Μήτρογλου που δεν υπάρχουν στη Ρεάλ!
  • Τον αγώνα της ΑΕΚ στο Βόλο δεν τον είδα γιατί έβλεπα το ματς στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ
που μεταδιδόταν την ίδια ώρα. Τι πράγμα και αυτό, να βάζουν τα ματς την ίδια ώρα και να πρέπει να διαλέξεις. Στιγμιότυπα είδα μόνο από το ματς του Βόλου και δεν μπορώ να πω ότι η νίκη ήταν δίκαιη, η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έχανε τα γκολ, ξαφνικά έγινε μια κεφαλιά και το έφαγε. • Σε ό,τι αφορά το ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός φαίνεται τελικά ότι δεν θα αυτοκτονήσει και ότι θα αξιοποιήσει το μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ με το οποίο μπήκε στα πλέι οφ. Όχι ότι έχει ομάδα. • Να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω ότι για εμένα τα πλέι οφ πρέπει να καταργηθούνε. Χαλάνε το πρωτάθλημα. Τα πλέι οφ υπάρχουν μόνο σε πρωταθλήματα της πλάκας! Άμα πιάσετε και εξετάσετε πού υπάρχουν πλέι οφ θα δείτε ότι είναι σε ανίσχυρα πρωταθλήματα. Στα σοβαρά πρωταθλήματα δεν κάνουν τέτοια. Είναι γελοίο να παλεύεις όλη τη σεζόν, να τρέχεις, να μάχεσαι, να παίρνεις μια θέση στη βαθμολογία και μετά να έρχεται ένας από κάτω και να σε καβαλάει επειδή σε κέρδισε σε ένα-δυο ματς στα πλέι οφ. • Εν τω μεταξύ, είναι τέτοιο το ρόστερ του ΠΑΟΚ, είναι τόσο ελλιπές που φάνηκαν πολύ οι απουσίες του Ίβιτς και του Γκαρσία. Πάρτε παίκτες, κύριοι, φτιάξτε ρόστερ. Με Φωτάκη και Τσουκαλά δεν πας πουθενά. Ποια Αθήνα και ποιος Πειραιάς σάς φταίει, όταν κάθε φορά που έρχεστε στο ΟΑΚΑ χάνετε από τα αποδυτήρια! • Ο Παναθηναϊκός χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, με ανύπαρκτο τον Νίνη, με ανύπαρκτο τον Γκαρσία, αυτήν τη στυμμένη λεμονόκουπα, δίκαια κέρδισε. Φάνηκαν πιο φρέσκοι ο Λέτο, ο Σίλβα, ο Σισέ, μέχρι και ο Καραγκούνης που μπήκε.

• Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για την προηγούμενη στήλη που είπα ότι θα ήθελα να πουλήσουμε τον Ριέρα και να πάρουμε τον Βιεϊρίνια. Να ξεκαθαρίσω κάτι: Εγώ θα ήθελα στον Ολυμπιακό και τον Ριέρα και τον Βιεϊρίνια. Θα μου άρεσε πολύ μια τριάδα μπροστά με Ριέρα, Μιραλάς, Βιεϊρίνια. Να αλλάζουν θέσεις, να αλλάζουν πλευρές, να έχουν κίνηση. Πολύ θα το γούσταρα. Αλλά δεν πληρώνω εγώ, πληρώνει ο Μαρινάκης. Γι’ αυτό έχω πει δύο τρόπους για να αγοράσουμε τον Βιεϊρίνια. Δίνεις τον Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ συν λεφτά από το ταμείο σου. Ή πουλάς τον Ριέρα, παίρνεις λεφτά, απαλλάσσεσαι και από το βαρύ συμβόλαιό του, και στη θέση του παίρνεις τον Βιεϊρίνια. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, κάθε άνθρωπος έχει τις σκέψεις του, δεν θα μου πει κανείς τι θα λέω», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πολύπειρος κόουτς. Διαβάστε ολόκληρη την άποψη του Νίκου Αλέφαντου, μόνο στο katimagiko.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα