Πακέτο Μπλάνκο-Λεονάρντο για Στεάουα

Ένας νέος μνηστήρας προστέθηκε για τον Ισμαέλ Μπλάνκο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου να δείχνει έντονο ενδιαφέρον. Ο Αργεντινός όμως δεν είναι ο μοναδικός, αφού και ο Λεονάρντο βρίσκεται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Στεάουα Μίχαϊ Στοϊτσα, ο οποίος βρέθηκε στον Βόλο για να τους παρακολουθήσει.  Η ιστορική ομάδα του Βουκουρεστίου έμεινε άλλη μία χρονιά μακριά από το πρωτάθλημα τερματίζοντας μόλις στην πέμπτη θέση. Έτσι, ο εκκεντρικός προέδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα την
επαναφέρουν στην κορυφή.

Δύο τέτοιοι παίκτες είναι ο Μπλάνκο και ο Λενάρντο, οι οποίοι βρίσκονται στους υποψήφιους στόχους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μίχαϊ Στόιτσα, βρέθηκε στον Βόλο για να τους παρακολουθήσει από κοντά, αλλά ατύχησε αφού ο Μπλάνκο ήταν εκτός αποσοτλής, ενώ ο Λεονάρντο αγωνίστηκε πολύ λίγο.

Ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη έχει δεχτεί πρόταση από την Αλ Νασρ του Ντουμπάι με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο και είναι δύσκολο η Στεάουα να προσφέρει αυτά τα ποσά.

Όσον αφορά τον Λεονάρντο, η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη εφόσον η πρόταση καλύπτει τις ανάγκες της. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από τον Λεβαδειακό χωρίς όμως ποτέ να καταφέρει να δείξει το πρόσωπο που είχε δείξει στους Βοιωτούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα