Μάριο Μπαλοτέλι – Τώρα Και Με Βελάκια

Το να πει κανείς ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ελαφρά προβληματικός χαρακτήρας, είναι σα να λες ότι ο Έκτορας Μποτρίνι μιλάει ΛΙΓΟ απο την μύτη. Είναι επίσης σα να λες ένα πράμα πως ο Λέμι τον Μότορχεντ είναι λίγο θεός. Είναι δεδομένο βρε παιδί μου, δεν χρειάζεται καν να το λες.Να πεις ότι το παιδί έχει δώσει λίγες αφορμές; Όχι να μην το πεις επειδή θα είναι όλα ψέματα ψέματα και συν τοις άλλοις θα είσαι και μέσα στα αίματα, πράγμα που δεν το θέλει κανείς.
Αν υπήρχε λίστα πραγμάτων που μπορείς να κάνεις για να σε πούνε προβληματικό ο κατά τα άλλα ταλαντούχος ως μπαλοσφαιριστής Μάριο τα έχει κάμει.
Έχει προλάβει και έχει τσακωθεί με προπονητές, συμπαίκτες, οπαδούς, γκόμενες, αντιπάλους και διοικούντες, έχει πει τα ανάρμοστα σε ανάρμοστες στιγμές και καταφέρνει με ένα μαγικό τρόπο να κάνει και τους ίδιους τους φίλους της εκάστοτε ομάδας στην οποία ανήκει να λένε «βάλτε τον σε ένα ταξί, διατί αλλιώς θα τόνε πάρουμε στο απο πίσω με αγροτικές πηρούνες».
Όμως κάτι φαινόταν να αλλάζει, όσο και κλισεδούρα να ακούγεται αυτό. Πριν απο λίγο καιρό μετά απο μια ακόμη παρεξήγησή του, αυτήν την φορά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σκουάντρα Τζιμπούρα, Τσέζαρε Πραντέλι, παραδέχτηκε ότι χρειάζεται βοήθεια και φάνηκε πραγματικά να το εννοεί.
Απο την άλλη, ίσως όχι και τόσο. Άλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στην αγωνιώδη σειρά «Μάριο Μπαλοτέλι – πείτε με και ηλίθιο, αντέχω» και να κάνει το μέλλον του στην Μάντσεστερ Σίτι να μοιάζει όλο και πιο χλωμό.
Αυτήνα την φορά, ο Μάριο ήταν στο προπονητικό κέντρο της Σίτι και επειδής βαριόσαντο είπε να κάνει κάτι δια να περάσει η ώρα του πιο δημιουργικά. Τι καλύτερο λοιπόν απο την σκοποβολή; Αρπάζει το που λέτε ένα μάτσο βελάκια – τα νταρτς που λένε και οι σπουδαγμένοι- και ανοίγοντας ένα παράθυρο πρώτου ορόφου, αρχίζει να τα πετάει στα τσικό της ομάδας, που εκείνην την ώρα έκαμαν προπόνηση.
Παρά την πρόταση του Μάριο το λοιπόν για προπόνηση με ζωντανά πυρά, τα τσικό την έβγαλαν καθαρή, κανείς δεν τραυματίστηκε και το πράμα πάει για προστιμούμπα τσουχτερή, που έρχεται να καπακώσει με το πρόστιμο που έφαγε δια την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του Γιουρόπα με την Δυναμό του Κιέβου.
Το βάζεις κάτω λοιπόν και σκέφτεσαι, τι άλλο του έχει μείνει του Μάριο να κάμει μέχρις οι της Σίτι να του πούνε α ναι, που είσαι Μάριο, αύριο που θα έρθεις θα είναι κλειδωμέναι οι πόρται. Δεν είναι θέμα, όλα καλά, εμείς μέσα θα είμαστε, απλά εσύ θα είσαι απόξω. Μην χτυπήσεις κουδούνι και μην ανησυχείς για τα ρούχα σου, θα σε τα στείλουμε με ένα κούριερ δια να είναι όλα καλά και σένια. Απλά αν μπορείς μην ξαναπάρεις τελέφωνο, μην μας στείλεις μήνυμα και μην ασχοληθείς ξανά μαζί μας, εμείς μια φορά απο Μάριο χορτάσαμε. Στο καλό να πας και στα τσακίδια.
Διατί εάν δεν τόνε διώξουνε και τώρα, σημαίνει πως αντέχουν κι άλλο, σηκώνει το σκαρί τους και άλλα τέτοια όμορφα. Κοινώς αν δεν διώχνει το κατάστημα και τώρα τον Μάριο τον παίρνει να κάμει, με γεωμετρική πρόοδο τα εξής:
-         Να κόψει το λαιμό τυχαίας περαστικ
Keywords
Τυχαία Θέματα