Λύτρωση στο τέλος με Βερόν!

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Εθνικού με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερόν στο 86' και πλησίασε στους 4 τον Παναιτωλικό, ενώ η Δόξα (4-0 τον Αγροτικό) βρίσκεται μία ανάσα από τα πλέι οφ! Ζωντανή παραμένει η Καρδίτσα (2-1 τον Διαγόρα).Λύτρωση στο τέλος!

Ο ΟΦΗ ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στον Εθνικό, που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πλήρη αποστολή μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ανακληθούν
τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών του, για να μειώσει τη διαφορά από τον 2ο Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν πολλές προκειμένου να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 86' για να φτάσουν στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Βλόνταρτσικ κέρδισε το πέναλτι, ο Βερόν ευστόχησε και λύτρωσε τον ΟΦΗ! Στο 77' της αναμέτρησης ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για 5', καθώς οπαδοί των γηπεδούχων πάνω από τον πάγκο του Εθνικού.

Μία... ανάσα από Διαγόρα η Δόξα!

Η Δόξα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, επικρατώντας με 3-0 και πλησίασε τον Διαγόρα στους 2 βαθμούς! Οι Δραμινοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ στο 27' με σουτ του Μαρκόφσκι και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 2-0 χάρη στο γκολ του Σιάκκα στο 41' με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Χλωρός έκανε το 3-0 στο 52', ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κάπελ στο 76', με τη Δόξα να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ!

Σοκ στο τέλος για Τρίκαλα!

Η Βέροια υποδέχθηκε τα Τρίκαλα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 2' με σουτ του Μανουσάκη, όμως την τελευταία λέξη είχαν οι γηπεδούχοι... Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Τρικαλινοί θα φύγουν με τους βαθμούς της νίκης, αρχικά ο Καλογέρης στο 90' και στη συνέχει ο Σαϊτιώτης στο 1' των καθυστερήσεων έδωσαν τη νίκη στη Βέροια, που πλέον δείχνει να ξεφεύγει από την περιπέτεια των πλέι άουτ, ενώ οι Θεσσαλοί έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από Διαγόρα και Δόξα Δράμας, όμως το θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα που έχουν μέχρι το τέλος του επιτρέπει να αισιοδοξούν ότι δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα μείνουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Το... παλεύει η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση γνώριζε ότι μόνο με νίκη μπορεί να συνεχίζει να ελπίζει για μία θέση στα πλέι άουτ και μπήκε πιο δυνατά από τον Διαγόρα στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 8', όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Ταμπάση από προσπάθεια του Μπαντά, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 25' με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Ντοριβάλ, σε μία φάση που ο Καρπαθάκης άφησε τους Ροδίτες με 10 παίκτες. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 28', με τον Ζλάτκοβιτς να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Καρακώστα. Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63' με σουτ του Φράγκου, όμως οι Καρδιτσιώτες απάντησαν άμεσα και πήραν ξανά το προβάδισμα στο 65' με σουτ του Σίλβα.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα