Ξανά για Σάντσες, Πενετό

Γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κολομβιανό μέσο Κάρλος Σάντσες και τον τερματοφύλακα της Βαλενσιέν Νικολά Πενετό.

Πολύ σοβαρά εξετάζουν στον Ολυμπιακό τις περιπτώσεις των Κάρλος Σάντσες και Νικολά Πενετό εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα τόσο ο Κολομβιανός ανασταλτικός μέσος, όσο και ο 30χρονος τερματοφύλακας τη; Βαλενσιέν βρίσκονται
στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ΘρύλουΣυγκεκριμένα, η ιστοσελίδα « mercato365» φιλοξενεί ένα άρθρο που αναφέρεται στην Βαλενσιέν και τον πιθανό υποβιβασμό της. Ο τίτλος του κειμένου είναι : «Το κακό μπορεί να συμβεί», αναφερόμενο φυσικά στον υποβιβασμό που χτυπάει την πόρτα της Βαλενσιέν.

Ο Κάρλος Σάντζες, όπως έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, είναι ένας από τους σημαντικότερους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση του νευραλγικού χώρου της μεσαίας γραμμής.
Μάλιστα το δημοσίευμα φιλοξενεί και κάποιες δηλώσεις του Κάρλος Σάντσες αναφερόμενος στον τερματοφύλακα Πενετό. «Ξέρουμε ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό.»Τελειώνοντας, το άρθρο κάνει λόγο για τα συμβόλαια παικτών που λήγουν τον Ιούνιο του 2012 και το μέλλον τους είναι αβέβαιο στη Βαλενσιέν όπως αυτό του Κάρλος Σάντσες και του Πενετό και συμπληρώνει πως αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός ρίχνει ματιές σε αυτούς τους παίκτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα