«Λαβράκι» Έλεκ για Παναθηναϊκό

Ο specialist γράφει στο gazzetta.gr για τον αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και αποκαλύπτει το όνομα του Άκος Έλεκ της Βιντεότον Φεχερβάρ. Με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα
να έχει ήδη πακετάρει τα πράγματά του και να λέει το τελευταίο αντίο στον Παναθηναϊκό μετά από μια τριετία στην οποία είχε τα πάνω του αλλά και τα κάτω του. Με τον Σιμάο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Παιανία για πολλούς και διάφορους λόγους.

Με τον Κώστα Κατσουράνη να έχει φτάσει στα 32 του και τον Γιώργο Καραγκούνη στα 35, η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή είναι όχι απλά επιτακτική ανάγκη αλλά κάτι περισσότερο για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Για τον Νταμιάν Πλεσί δεν λέμε τίποτα, αφού ήρθε για να... καθαρίζει τον πάγκο και δεν έχει καμία μα καμία τύχη στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Μπορεί η πιάτσα των μάνατζερ να γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή την εποχή στον Παναθηναϊκό οι... κάνουλες έχουν στερέψει και δεν υπάρχει ούτε ευρώ στα ταμεία, δεν σταματάνε όμως να κάνουν τις προτάσεις τους. Οι περισσότεροι ζητάνε τον ουρανό με τ' άστρα και λογικά δεν έχουν καμία τύχη. Κάποιοι όμως που προτείνουν πιο "πραγματικούς" στόχους έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.


Κορυφαίος μέσος της πρωταθλήτριας

Μια από τις τελευταίες προτάσεις που έγιναν στους "πράσινους" και πιο συγκεκριμένα στον προεδρεύων αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γόντικα, ήταν αυτή για τον Ούγγρο μέσο που ακούει στο όνομα Άκος Έλεκ. Είναι ο κορυφαίος μέσος της πρωταθλήτριας Βιντεότον Φεχερβάρ και για πολλούς ο MVP του πρωταθλήματος. Φέτος ήταν μια ομάδα μόνος του και δικαιωματικά στα 23 του χρόνια θεωρείται ότι καλύτερο έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της χώρας την τελευταία τετραετία - πενταετία μετά τον Μπάλασζ Ντζούντζακ.

Ο Έλληνας εκπρόσωπός του τον πρότεινε στον Δημήτρη Γόντικα λέγοντάς του ότι μπορεί να τον φέρει με ένα ποσό γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ, λεφτά τα οποία δεν είναι εκτός «βεληνεκούς» του Παναθηναϊκού ακόμα και τώρα που δεν έχει μπει χρήμα στα ταμεία από τους διοικούντες ή από πωλήσεις. Το κασέ του παίκτη δεν υπερβαίνει τα 500.000 ευρώ και από τον Παναθηναϊκό αφού έλαβαν τα σχετικά DVD και πληροφορήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το καθεστώς υπό το οποίο μπορεί να έρθει στην Ελλάδα ο Άκος Έλεκ, ενημέρωσαν την πλευρά του ότι θα απαντήσουν τις προσεχείς ημέρες για το αν θα κινηθούν ή όχι.


Αγωνιστικό προφίλ

Αμυντικό χαφ με σκληράδα στο παιχνίδι του, εξαιρετική τεχνική που του επιτρέπει να παίξει και ως αριστερό χαφ αλλά και αριστερό μπακ, φαντάζει μια πολύ καλή και ιδιαίτερα προσιτή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας να θεωρείται... τέταρτης ταχύτητας, όμως βγάζει κατά καιρούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Άκος Έλεκ συνδυάζει τεχνική, δύναμη, σωματικά προσόντα και ταχύτητα, ένα «καρέ» από ατού τα οποία έχουν αναγκάσει αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ να παρακολουθήσουν επισ
Keywords
Τυχαία Θέματα