Καλάθης: «Αξέχαστη στιγμή»

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε φέτος το έκτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, με τον Νικ Καλάθη να αναφέρεται στις... αξέχαστες στιγμές που έζησε στη φιέστα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ, αλλά και τους... επικείμενους τελικούς της Α1 με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής γκαρντ των «πράσινων», Νικ Καλάθης, μίλησε στην εφημερίδα Sportday
για...

... τη φιέστα κατάκτησης της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ:

«Ήταν τεράστια στιγμή, την οποία δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω. Για εμένα ήταν το πρώτο μου ευρωπαϊκό τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό, άρα αποτελεί κάτι σπέσιαλ. Γράψαμε ιστορία και αυτό δεν σβήνεται με τίποτα. Όταν είδα το μπάνερ και το λάβαρο να ανεβαίνουν, μου ήρθαν στη μνήμη όσα έζησα στη Βαρκελώνη. Ήταν φοβερή και η ατμόσφαιρα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σηκώσαμε ξανά το τρόπαιο δίνοντας και από κοντά χαρά στον κόσμο που ήρθε να μας δει».

... την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Ήταν η σωστή αντίδραση. Με αυτό τον τρόπο πρέπει να αγωνιζόμαστε»

... τον τελικό Κυπέλλου:

«Δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε πολλά σουτ από μία ομάδα που εμφανίστηκε πιο καλή από εμάς. Πάντως να ξέρεις ένα πράγμα. Θα είμαστε έτοιμοι στους τελικούς του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί ο αντίπαλός μας θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ωστόσο, ξέρω και ξέρουμε καλά ότι μπορούμε και έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μία νίκη στο ΣΕΦ. Είμαστε πεινασμένοι και θα είμαστε έτοιμοι».

... το 3-0 από τους «αιώνιους»:

«Δεν παίζει ρόλο. Αφού χάσαμε τρία ματς, αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς. Ωστόσο, όπως είπα και πριν, ξέρουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε, αλλά όλα με την ώρα τους».

... το κάρφωμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου:

«Ήταν το πρώτο κάρφωμα στη ζωή μου! Ήταν απίστευτο και μετά μου το έλεγαν οι συμπαίκτες μου. Επειδή κερδίζαμε με διαφορά είπα να το δοκιμάσω όταν ήμουν μόνος μου στον αιφνιδιασμό. Για εμένα είτε είναι λέι απ είτε κάρφωμα, είναι δύο πόντοι. Πάντως δεν θα έλεγα "όχι", θα το ξανακάνω αν επιτρέπουν οι συνθήκες».

... τον δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη:

«Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, μια και ο αντίπαλός μας θα έχει και την υποστήριξη φίλων του. Θα είναι πιο σκληρό ματς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα