«Κορυφαίος τίτλος» για Μασεράνο

Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα ενός παίκτη έρχεται όταν κατακτά το Champions League σύμφωνα με τον Χαβιέρ Μασεράνο. Ο Αργεντινός αφιέρωσε την κούπα και στους οπαδούς της Λίβερπουλ. «Το Champions League είναι ο κορυφαίος τίτλος για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού κερδίσαμε μία φανταστική ομάδα, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Ενώ συνέχισε:
«Είμαστε ενθουσιαμένοι επειδή καταφέραμε να παίξουμε με τον τρόπο που μας αρέσει και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε έχοντας την κατοχή όλη την ώρα και παίξαμε το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στο μισό των αντιπάλων, παίζοντας καλά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν μπορούσαμε να τις βάλουμε όλες στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο κάναμε φάσεις και τις εκμεταλλευτήκαμε».

Οσον αφορά το ότι αγωνίστηκε σε θέση κεντρικού αμυντικού, σχολίασε: «Το να παίζω σέντερ μπακ ήταν για 'μένα λίγο περίεργο αφού τους τελευταίους δύο μήνες βρέθηκα να παίζω σε αυτή τη θέση. Δεν είναι η φυσική μου θέση, όμως προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό αυτό μου για την ομάδα και είμαι χαρούμενος, καθώς καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Μασεράνο έκλεισε τις δηλώσεις του προσπαθώντας να φτιάξει τις σχέσεις του εμ τους οπαδούς της πρώην ομάδας του. «Ξέρω ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ μπορεί να στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή μου, μπορώ να πω ότι αυτή η νίκη είναι και δική τους».
Keywords
Τυχαία Θέματα