«Κοιτάζει» Ράντμαν ο Παναιτωλικός

08:06 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Έναν ακόμη τερματοφύλακα θέλει να αποκτήσει ο Παναιτωλικός για να πλαισιώσει τον Λουίτζι Τζενάμο με τον Βέλιμιρ Ράντμαν, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Πανσερραϊκό να είναι η πρώτη επιλογή. Ο Βέλιμιρ Ράντμαν βρίσκεται στις λίστες αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ και πλέον και του Παναιτωλικού.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη τερματοφύλακα που θα συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο με τον Λουίτζι Τζενάμο και έχουν, σύμφωνα με το «Goal News», ήδη καταθέσει την καλύτερη οικονομική πρόταση από τους ανταγωνιστές τους για να αποκτήσουν τον κροάτη γκολκίπερ.
Εκτός από τον Παναιτωλικό τον παίκτη εξετάζουν ακόμη η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όμως αυτή τη στιγμή ο Παναιτωλικός φαίνεται να έχει το πάνω χέρι.
Η περίπτωση του Ράντμαν προκρίθηκε έναντι αυτής του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ που κοστίζει περισσότερα, καθώς πρέπει να δοθούν χρήματα και στην Ξάνθη, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται να θέλει να μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο η περίπτωση του αυστριακού δεν έχει εγκαταλειφτεί ακόμη από τα «καναρίνια».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα