Αισιοδοξία για Σάντσες αναμονή για Ριβέρος

08:06 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τα ονόματα των Κάρλος Σάντσες και Κριστιάν Ριβέρος βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή και οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνονται να βιάζονται και για τις δύο υποθέσεις. Για τον πρώτο η εντολή της διοίκησης προς τον Εντουάρντο Μαθία ήταν προχωρήσει, αλλά να μην βιαστεί μέχρι η Βαλενσιέν να ρίξει τις απαιτήσεις της σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ
συν τα χρήματα του παίκτη τα οποία δεν θα υπερβαίνουν τις 700.000 ευρώ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η Βαλενσιέν είναι θέμα χρόνου να ρίξει τις απαιτήσει της και να αποδεχθεί την πρόταση, ενώ με τον ίδιο τον Σάντσες πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω στις διαπραγματεύσεις.

«Αν οι Γάλλοι πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν περισσότερα χρήματα ας πάνε να τα πάρουν», δήλωσε άνθρωπος του Ολυμπιακού στον Πρωταθλητή. Κάτι που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ομάδα που θα δώσει πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για τον Κολομβιανό μέσο.

Αλλά και στην περίπτωση του Κριστιάν Ριβέρος οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν με προσεκτικές κινήσεις. Θεωρούν ότι πρόκειται για έναν καλό μέσο, αλλά παράλληλα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Το θέμα τοθ πάντως, θα ξεκαθαρίσει μόλις τελειώσει αυτό του Σάντσες.
Keywords
Τυχαία Θέματα