Προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Λάζλο Μπόλονι που αναλαμβάνει προπονητής του

04:41 2/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις στο Παρίσι, μεταξύ του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Λάζλο Μπόλονι, επήλθε προφορική συμφωνία με τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα 24ωρα για να πέσουν οι υπογραφές και να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ! O τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου είχε συνάντηση 7 ωρών (!) με τον
Μπόλονι, στην οποία οι δύο πλευρές έδειξαν να έχουν ταύτιση απόψεων, με τον Ρουμάνο να είναι θετικός να έρθει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανέλυσε όλα τα δεδομένα της ομάδας και ο Μπόλονι μέσα από όσα του μεταφέρθηκαν ξεκαθάρισε πως το πρότζεκτ του είναι αρεστό και μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέση ο Δικέφαλος.
 
Ο Κωνσταντινίδης έδειξε ενθουσιασμένος από τη προσωπική του επαφή με τον Λάζλο Μπόλονι και παρότι πλην του Κορέα συνάντησε έναν ακόμη – Ισπανό – προπονητή, η τελική του εισήγηση στον Θοδωρή Ζαγοράκη θα είναι ο Ρουμάνος τεχνικός.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπόλονι έδωσε τα χέρια με τον "σβούρα" και τις επόμενες μέρες, πιθανότατα μέχρι το Σαββατοκύριακο ο Ρουμάνος τεχνικός θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να σφραγιστεί η προφορική συμφωνία με υπογραφές παρουσία του Ζαγοράκη, ξεκινώντας έτσι μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα