Κομπότης: «Ποια αναβολή;»

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, σε τοποθέτησή του υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία αναβολή στα πλέι οφ της Football League. O πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, διευκρίνισε σε δηλώσεις του ότι δεν αναβλήθηκαν τα πλέι οφ της Β' Εθνικής. Τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν αναβλήθηκαν τα πλέι οφ, όλα αυτά είναι φήμες. Τα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους. Πώς να αναβληθεί κάτι που δεν έχει οριστεί ακόμα; Δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα αγωνιστούν. Δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία.
Δεν με ενδιαφέρει τι λένε η κάθε Καλλιθέα και το Αιγάλεω». Αναφορικά με αυτά που δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς ότι ο ΟΦΗ θα πάρει άδεια και ότι θα προβιβαστεί απευθείας στη Σούπερ Λίγκα από την τρίτη θέση που τερμάτισε, σχολίασε: «Ο κ. Μαχλάς άμα είναι μέλος της επιτροπής να μας το πει. Εμείς περιμένουμε να δούμε τα επίσημα αποτελέσματα. Αμα ξέρει κάποιος κάτι, ο κ. Μαχλάς και ο κάθε Μαχλάς ας μας το πει».

Εκτός αυτού τόνισε πως περιμένει να δει τι θα αποφανθούν τα επίσημα όργανα για τις ανοιχτές υποθέσεις και θα μετά θα κινηθεί ανάλογα: «Περιμένουμε να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια συμμετοχής και τον τρόπο με τον οποίο θα προβιβαστούν οι ομάδες. Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε εικασίες. Όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση θα κινηθούν αναλόγως οι δικηγόροι και θα πράξουν τα νόμιμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα