Έρχονται προτάσεις για Γκάμπριελ, Μάτος

Οι δυο βραζιλιάνοι του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στις ομάδες που είναι δανεικοί και σύντομα ο Παναθηναϊκός αναμένει προτάσεις που μπορούν να του αποφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Γκάμπριελ και Μάτος δεν θα επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με την «Sportday». Οι βραζιλιάνοι της Γκρέμιο κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό στα 350.000 ευρώ
και την παραχώρηση 2-3 νεαρών παικτών της. Ο Γκάμπριελ αν αποκτηθεί τελικά από τους βραζιλιάνους θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων.
Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας και ο έτερος βραζιλιάνος δεν θα επιστρέψει. Συγκεκριμένα η Μποτοφόγκο ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους Πράσινους που θα αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, πρόταση με την οποία ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει τον Μάτος, καθώς και ο ίδιος δεν επιθυμεί να επιστρέψει.
Έτσι αν ολοκληρωθούν αυτές οι δυο μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός θα βάλει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του από δυο παίκτες που φέτος δεν ανήκαν στην ομάδα του.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα