Διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού για Αμπντούν

Ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικές του υποθέσεις και φήμες τον θέλουν να έχει συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν. Η παρουσία του Μάκη Ψωμιάδη
στην Αθήνα «φούντωσε» τις φήμες για ραντεβού του με ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν την υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν.
Ο Παναθηναϊκός βέβαια διέψευσε ότι έγιναν επαφές με τον ισχυρό άντρα της Καβάλας, ούτε ότι υπάρχει κάποιο ραντεβού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανοικτό το ενδεχόμενο στις επόμενες ημέρες.
Όπως είναι λογικό ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσει την μεταγραφή λόγω των εξελίξεων στο διοικητικό του τοπίο και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο αλγερινός δεν είναι τοπ προτεραιότητα του Ολυμπιακού που επίσης ενδιαφέρεται.
Αυτό που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, είναι να διαπραγματευτεί την μεταγραφή είτε προτείνοντας κάποια έμψυχα ανταλλάγματα είτε να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει προφορικά, εξασφαλίζοντας ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να εξασφαλίσει το αντίτιμο της μεταγραφής, όπως αναφέρει και το «Goal News».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα