Επιστρέφει για… απαντήσεις

Ο Ολυμπιακός έδωσε εντολή να επιστρέψουν στην ομάδα οι εν Ελλάδι δανεικοί. Κίνηση σωστή, αφού αντί να βρεθούν όλοι στη προετοιμασία στο Σέεφελντ, στο διάστημα που απομένει μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές θα δουλέψουν και πάλι με τους «ερυθρόλευκους» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει τη δυνατότητα να δει παίκτες που ουσιαστικά δεν ξέρει.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Παπάζογλου, Επστάιν και Σουμπίνιο (για τους πρώτους δύο το… trial
έχει ενδιαφέρον). Βέβαια, το μεγάλο θέμα των επιστροφών είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός, δεν χρειάζεται να αποδείξει την αξία του. Άλλωστε και στον Ολυμπιακό έχει παίξει βασικός, αλλά και στον Πανιώνιο (στα… φρέσκα κουλούρια) πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πέτυχε ουκ ολίγα γκολ.

Το θέμα της επιστροφής του Μήτρογλου παρουσιάζει ενδιαφέρον για τη νέα συνεργασία με το Βαλβέρδε. Θυμίζουμε, ότι το χειμωνιάτικο αντίο του «Μήτρο», έγινε μετά από ένα ραντεβού με τον Βαλβέρδε, στο οποίο ο διεθνής επιθετικός ζήτησε από τον προπονητή του να μάθει αν τον υπολογίζει ή όχι.

Σύμφωνα με αυτά που βγαίνουν προς τα έξω από την πλευρά του παίκτη, ο Μήτρολγου επιστρέφει με χαρά στο λιμάνι και θέλει να δείξει στον προπονητή του, ότι πρέπει να τον κρατήσει στην ομάδα και στη νέα σεζόν. Στοίχημα δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο. Γιατί, ο «Μήτρο», αν μη τι άλλο στη μπάλα μιλάει και ο Βαλβέρδε θα κρίνει αν πρέπει να μείνει στο ρόστερ.

Είναι δεδομένο, ότι οι προπονήσεις του Θρύλου, απέκτησαν ενδιαφέρον. Γιατί θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο με τους δανεικούς και φυσικά με τον Μήτρογλου. Σε περίπτωση βέβαια που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για τον παίκτη, τότε πιο πιθανό είναι το σενάριο της πώλησης, από το να παραχωρηθεί και πάλι δανεικός.

Υ.Γ. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία.  Οι μέρες αυτές προσφέρονται για ηρεμία. Να καθαρίσει το μυαλό σας, να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαμογελάτε. Έστω και αν η ζωή έχει δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό. Μία είναι η άτιμη και αν μας πάρει από κάτω, το χάσαμε το τρένο…
Keywords
Τυχαία Θέματα