«Ηχηροί» αποκλεισμοί στη Ρώμη

23:12 9/5/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η πρεμιέρα του Rome Masters άνοιξε τη Δευτέρα (9/5) την αυλαία του στην ιταλική πρωτεύουσα και οι πρώτες ηχηρές αποχωρήσεις, όπως αυτή του Άντι Ρόντικ, είναι γεγονός. Ο Αμερικανός τενίστας αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση, χωρίς να έχει έτσι κι αλλιώς πολλές ελπίδες στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Γνωστός για την… αλλεργία του στο χώμα, ο Ρόντικ έκανε αυτό που μπορούσε κόντρα στον εξαιρετικό Ζιλ Σιμόν, ο οποίος με 6-3, 6-3 πήρε εύκολα την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο. Εκεί θα αναμετρηθεί με έναν εκ των Χουάν Ιγκάνσιο Τσέλα – Τζον Ίσνερ.

Στις αναμετρήσεις των γυναικών οι εκπλήξεις ήταν ακόμη μεγαλύτερες, καθώς η πρωταθλήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2009, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και η Ισπανίδα, Χοσέ Μαρτίνεζ Σάντσεζ, η οποία πέρυσι ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είπαν με τη σειρά τους «αντίο», καταφέρνοντας να αγωνιστούν σε ένα μόλις ματς.

Η Κουζνέτσοβα έδωσε μεγάλο αγώνα τριών και πλέον ωρών κόντρα στην Ουγγαρέζα, Γκρέτα Αρν, η οποία κατέφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 3-6, 7-6, 7-6. Η Σάντσεζ από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταφέρει φέτος να βρει τα πατήματά της και η εμφάνισή της στη Ρώμη απέδειξε του λόγου το αληθές. Η Ισπανίδα γνώρισε οδυνηρή ήττα με 6-0, 5-7, 6-4, από την Εκατερίνα Μακάροβα, η οποία στον δεύτερο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την συμπατριώτισσά της, Μαρία Σαράποβα, Νο7 του ταμπλό.
Keywords
Τυχαία Θέματα