Γκαλά με ιερό σκοπό

22:03 9/5/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τη «Φιλοθέη Γκαλά» έχει γίνει θεσμός. Ένα μίτινγκ αποκλειστικά για γυναίκες, το οποίο φέτος θα είναι αφιερωμένο στην πρόληψη της υγείας, συμβάλλοντας στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Το Γκαλά θα διεξαχθεί για 12η διαδοχική χρονιά την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, εκτός του αγωνιστικού προγράμματος θα διεξαχθούν παράλληλα κούρσες 60 μέτρων, με τη συμμετοχή
εξεχουσών κυριών, που θα συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της συγκεκριμένης ασθένειας.

Έξι είναι τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν (100μ, 100μ Εμπ., ύψος, επί κοντώ, μήκος, τριπλούν) ενώ, όπως κάθε χρόνο, το παρών αναμένεται να δώσουν κάποιες από τις μεγάλες Ελληνίδες πρωταθλήτριες, αλλά και αθλήτριες από το εξωτερικό.

Και φέτος, παράλληλα με το Φιλοθέη Γκαλά, έχουν ενταχθεί επίσης αγώνες για κορίτσια όλων των ηλικιών και βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), καθώς και ορισμένα αγωνίσματα κορασίδων και νεανίδων.
Keywords
Τυχαία Θέματα