Η ποινή στον Μέγα Αλέξανδρο Κέρκυρας

Χθες Τετάρτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας και μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με τον διακοπέντα αγώνα της περασμένης Κυριακής μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου – Αετού Αγ. Αθανασίου, για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' τοπικής Κατηγορίας.Αφού αναγνώστηκαν το Φύλλο αγώνα του διαιτητή Γιάννη Παγκράτη και η απολογία του Μέγα Αλέξανδρου, στη συνέχεια η ΕΠΣΚ έλαβε (σύμφωνα με πληροφορίες) τις ακόλουθες αποφάσεις:1) Ο αγώνας Μέγας Αλέξανδρος – Αερός Αγ. Αθανασίου διεκόπη με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Κατόπιν αυτού, το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ του Αετού με τέρματα 0-3.2) Από το υπαίτιο σωματείο
Μέγας Αλέξανδρος αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας σαιζόν, ενώ την καινούργια περίοδο θα ξεκινήσει με -2 βαθμούς.3) Στερείται στον Μέγα Αλέξανδρο το δικαίωμα να αγωνιστεί στην έδρα του για τρεις αγώνες.4) Επιβάλλεται στον Μέγα Αλέξανδρο χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ.5) Ο ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου, Βασίλης Τσώνης, τιμωρείται με συνολική ποινή 23 αγωνιστικών, ενώ ο αδελφός του, ποδοσφαιριστής (και προπονητής της ομάδας) Κώστας Τσώνης με ποινή 17 αγωνιστικών. Η βαθμολογία (σε 23 αγωνιστικές) έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 Ατρόμητος Στρογγυλής 44Κρόνος Αργυράδων 44Ποσειδώνας Βιταλάδων 41Ατρόμητος Άφρας 38Ηρακλής Αγ. Δέκα 34ΑΟ Κοντόκαλι 34Αετός Αγ. Αθανασίου 31Άρης Κέρκυρας 30Αστέρας Λιαπάδων 30Ολυμπιακός Μαντουκιού 24ΑΟ Ερείκουσα 24Μέγας Αλέξανδρος 23Όστρια Αγραφών 20ΑΟ Σιναράδων 19Σημείωση: Από τον Μέγα Αλέξανδρο έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα