Aρνήθηκε ότι χτύπησε τον Αλέξη Κούγια, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής

Δηλώσεις με τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά ότι χτύπησε τον Αλέξη Κούγια, έκανε την Πέμπτη (31/3) στο apollon1891.gr, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βελλής:
"Δεν χτύπησα τον Κούγια, δεν είναι αλήθεια τα όσα λέχθηκαν περί του αντιθέτου. Οταν είδα τον Κούγια τον πλησίασα, είχαμε μια λεκτική αντιπαράθεση και τίποτα άλλο. Του είπα: Τι θέλεις εδώ. Προκαλείς. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, σήκω και φύγε. Εχεις βρίσει μια ομάδα και έρχεσαι στο γήπεδο; Φύγε, ο κόσμος είναι έξαλλος.Εκείνος με έβρισε και με ρώτησε ποιος είμαι. Του είπα την
ιδιότητά μου και με έβρισε ξανά. Κάποια στιγμή πήγα να τον τραβήξω για να φύγει μαζί μου από την κερκίδα, αλλά αυτό δεν γινόταν γιατί ανάμεσα μας ήταν ο Φυντάνης. Μετά από αυτό γύρισα στη θέση μου. Επειτα από την θέση μου, είδα τα έκτροπα και το ξύλο.Ηρθε με σκοπό. Ολα ήταν προκατασκευασμένα, μου είπαν πως μπήκε στο γήπεδο μαζί με φωτογράφο. Ηρθε για να προκαλέσει. Επίσης δεν μας ειδοποίησε πως θα ερχόταν για να τον βάλουμε να κάτσει κάπου αλλού με τον προπονητή της ομάδας του".
Keywords
Τυχαία Θέματα