«Η δικαίωσή μας το Κύπελλο»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη κούπα στην ιστορία του και ο Γιάννης Νικολάκης με τις αθλήτριές του δεν θα μπορούσαν παρά να το απολαύσουν ιδιαιτέρως. «Τους άξιζε η νίκη» σχολίασε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων.Ένα κουβάρι έγινε τεχνικό τιμ και αθλήτριες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού με την ΑΕΚ. Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Νικολάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κοριτσιών του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Για μένα είναι μια δικαίωση, για αυτά τα κορίτσια τα οποία έκαναν μεγάλη προσπάθεια φέτος. Τους άξιζε η νίκη. Μπράβο στα κορίτσια. Αφιερώνω το κύπελλο στη γυναίκα μου που με βοήθησε. Το πήραμε! Ευχαριστώ τους φίλους που ήρθαν στη Σάμο. Ένα ευχαριστώ και στον πρώην πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη  που έστησε την ομάδα πέρυσι. Εύχομαι αυτό το τρόπαιο να γίνει δρόμος για το γυναικείο τμήμα και να ακολουθήσουν κι άλλοι».

Συγκινημένη και η MVP του τελικού, Ευαγγελία Χαντάβα τόνισε: «Είναι η επιβράβευσή μας, η δικαίωσή μας, γιατί μας έχει αμφισβητήσει πολύς κόσμος. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Δείξαμε ότι η ομάδα άξιζε να πάρει έναν τίτλο και τον ήρε. Κοιτάμε για πιο μεγάλα πράγματα από εδώ και πέρα. Να συνεχίσουμε με νίκες».
Keywords
Τυχαία Θέματα