Η αδικία θα φέρει το Τσάμπιονς Λιγκ

Δεν μπορούν να κρύψουν την οργή τους στην ΑΕΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ένωσης η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πείσμα για την συνέχεια για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Οργισμένοι με τα όσα έγιναν στην Τούμπα είναι στην ΑΕΚ. Στην Ένωση δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο από την διαιτησία, όσο και από θέμα ατμόσφαιρας εκ μέρους του ΠΑΟΚ
(με την συνηθισμένη φωτοβολίδα).

Όλα αυτά βέβαια, όπως τονίζουν στην Ένωση θα κάνουν ακόμα πιο δυνατούς ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και θα δώσουν τις απαντήσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρά τα όποια εμπόδια θα βρουν μπροστά τους θα καταφέρουν να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα λεφτά στο Βόλο Από την Πέμπτη αρχίζει ήδη η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο. Με νίκη ο Δικέφαλος κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Πάντως, για άλλο ένα παιχνίδι τα προβλήματα θα είναι αρκετά αφού δεν υπολογίζονται οι Λυμπερόπουλους, Γιάχιτς, Γκέντσογλου που είναι τραυματίες, αλλά και ο Μάκος που αποβλήθηκε.

Στη απογευματινή προπόνηση θα δώσουν το «παρών» και κάποιοι εκ των χορηγών της ομάδας στο πλαίσιο της Sponsor’s Day, ενώ θα γίνει φωτογράφηση με τους παίκτες που κατέκτησαν το Κύπελλο και θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα