Πέκοβιτς: «Δύσκολη προσαρμογή»

Ο Νίκολα Πέκοβιτς αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίσει στο ΝΒΑ, με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στην σαφή δυσκολία της προσαρμογής του στους Τίμπεργουλβς, αλλά και την επικείμενη παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο 25χρονος Μαυροβούνιος
σέντερ των «Λύκων», που μέτρησε στην παρθενική του σεζόν στο ΝΒΑ 5,5 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 13,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο (σε 65 αγώνες), μίλησε στον σερβικό Τύπο για...

... την δυσκολία της προσαρμογής του στην ομάδα της Μινεσότα:

«Ήταν μία σεζόν στην οποία προσπάθησα να προσαρμοστώ στο αμερικανικό στυλ παιχνιδιού, τα συστήματα και τους νέους μου συμπαίκτες. Ομολογώ πως δεν ήταν εύκολο. Όσα είχα κάνει στην Ευρώπη δεν είχαν πλέον καμία σημασία. Αποδέχτηκα αυτή τη χρονιά σαν περίοδο προσαρμογής. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου ήταν τα τρία δευτερόλεπτα στη ρακέτα. Δεν μπορούσα να προσαρμοστώ και ήταν εφιάλτης για μένα».

... την συνεργασία του με τον Ντάρκο Μίλιτσιτς:

«Ήταν άριστη. Ο Ντάρκο είναι φοβερός τύπος. Με βοήθησε πολύ. Δεθήκαμε πολύ και μπορώ να πως ότι αποδείχτηκε αληθινός φίλος».

... την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας:

«Θα παίξω σίγουρα στο Ευρωμπάσκετ. Δεν υπάρχει θέμα. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όλες οι ομάδες θα έχουν τους πιο καλούς τους παίκτες. Καθοριστικά θα είναι τα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι στη Βοσνία και την ΠΓΔΜ. Ξέρω πως δεν θα είμαστε η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση».

 
Keywords
Τυχαία Θέματα