Γράμμα από Χάιντφελντ σε Κούμπιτσα!

Ο Νικ Χάιντφελντ έστειλε γράμμα στον τραυματία Ρόμπερτ Κούμπιτσα αφιερώνοντάς του την τρίτη θέση στον αγώνα της Μαλαισίας και δείχνοντας τη συμπαράστασή του στον Πολωνό.
Πριν από λίγο καιρό ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα τραυματίστηκε σε αγώνα ράλι στην Ιταλία, με συνέπεια να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Στη Renault αναγκάστηκαν να βρουν τον αντικαταστάτη του και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Νικ Χάιντφελντ. Ο Γερμανός τερμάτισε τρίτος στον αγώνα της
Μαλαισίας και θέλησε να αφιερώσει το αποτέλεσμα αυτό στον άτυχο Πολωνό.

Συγκεκριμένα, ο Χάιντφελντ έστειλε γράμμα στον Κούμπιτσα, στο οποίο εξέφρασε τη συμπαράστασή του και του ευχήθηκε να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στις πίστες. «Το είδες; Έχω βάλει το λογότυπο σου στο μπροστινό μέρος του κράνους μου και τη σημαία της Πολωνίας στο πλάι.

Θέλω να ξέρεις πως σκέφτομαι και θέλω να δείξω σε αυτούς που σε υποστηρίζουν ότι είσαι μέλος της ομάδας. Η τρίτη θέση είναι δικιά σου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σε σκεφτόμουν και όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού η ευτυχία με πλημμύρισε. Ξέρω τώρα τι θα σκέφτεσαι:

“Η Lotus Renault έχει φτιάξει ένα υπέροχο μονοθέσιο αυτή τη σεζόν. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται και να το οδηγήσω”. Και θα το κάνεις, σου εύχομαι τα καλύτερα για την αποθεραπεία σου. Γίνε καλά σύντομα», έλεγε στο γράμμα του ο Χάιντφελντ!
Keywords
Τυχαία Θέματα