«Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!»

Ο Τζένσον Μπάτον αιτιολογήθηκε για τη γκάφα του να πάει στους μηχανικούς της Red Bull στο πρώτο του πιτ στοπ στον αγώνα της Κίνας λέγοντας πως για όλα υπάρχει πρώτη φορά!
Κατά την είσοδό του στα πιτς την πρώτη από τις τρεις φορές στον αγώνα της Κίνας ο Τζένσον Μπάτον μπερδεύτηκε και πήγε στους μηχανικούς της Red Bull, που περίμεναν τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Βέβαια, αυτοί τον άφησαν να προχωρήσει για να πάει σε αυτούς της McLaren.


Λίγες μέρες μετά το συμβάν, από το οποίο ο Βρετανός έχασε αρκετά δευτερόλεπτα και βγήκε στην πίστα πίσω από τον Γερμανό, ενώ ήταν μπροστά του, αιτιολογήθηκε για τη… γκάφα αυτή. Η αιτιολογία του ήταν ότι κοίταξε να γυρίσει το διακόπτη, που γυρίζουν οι πιλότοι πριν το πιτ στοπ και τόνισε πως για όλα υπάρχει πρώτη φορά. 

«Για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Όταν μπήκα στα πιτ κοίταξα για να γυρίσω το διακόπτη που γυρίζουμε πάντα πριν το πιτ στοπ. Ωστόσο, όταν οδηγούσα συνειδητοποίησα “Θεέ μου δεν γύρισα το σωστό διακόπτη” και το ξαναγύρισα, κοιτάζοντας είχα ήδη φτάσει στο γκαράζ, αλλά δεν ήταν το σωστό. Έτσι προχώρησα. Στην πραγματικότητα δεν είναι μεγάλη ιστορία, μου κόστισε μερικά δεύτερα», ήταν τα λόγια του πιλότου της McLaren.
Keywords
Τυχαία Θέματα