Φιλική νίκη για Καβάλα

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Καβάλα στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Πιερέων, με τον Βαγγέλη Γούτη να χρησιμοποιεί αρκετά νέα πρόσωπα και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νέους παίκτες από την ομάδα Κ20 είχε σήμερα ο Βαγγέλης Γούτης στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Πιερέων, ομάδα η οποία αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των «αργοναυτών» έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα γι’ αυτούς, αλλά και
για όσους έχουν ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο. Τέλος, όσον αφορά την αναμέτρηση, η μακεδονική ομάδα κέρδισε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντανίλο στο 18’ και Δρόσος στο 78’, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό και είχε αρκετές φάσεις. Οι συνθέσεις Καβάλα: Παπαναστασίου, Βλάχος, Μανούκα, Ντανίλο, Αυλωνίτης, Μαυροβασίλης, Περσίδης, Ελευθεριάδης Χ., Αποστολίδης Γ., Γκόβας Μπρατσιάνι.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καγκελίδης, Ντομί, Γιάννου, Δρόσος, Σάσσος, Χιντζανέλης. ΑΕ Πιερέων: Γεωργόπουλος, Μεμούρης, Ρουμελιώτης, Αγγελίδης, Καρακότσαλης, Μοσχοφίδης, Μαχαιρούδης, Λαζίδης, Κούτας, Χατζηβασιλειάδης, Σακκόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σφακιανάκης, Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος, Φοργιάρης, Δελήμπασης, Αμιάδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα