Παίρνει Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του πορτιέρε της Ατλέτικο Μαδρίτης, Νταβίδ ντε Χέα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέσα σε δύο εβδομάδες υπογράφει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού. Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φαν ντερ Σαρ βλέπει στο πρόσωπο του εικοσάχρονου Ισπανού ο Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα συναινέσει για να εισρεύσουν στα ταμεία των Ροχιμπλάνκος 20 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή. Ο ίδιος ο Ντε Χέα είχε δηλώσει ότι θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος του Ιουνίου, όμως όπως προκύπτει από δημοσιεύματα από
το Νησί, ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις.

«Γνωρίζουμε καλά τον τερματοφύλακα που θέλουμε να αποκτήσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία», ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή των Κόκκινων Διαβόλων, Ντέιβιντ Τζιλ πριν από μία εβδομάδα. Και αφορούσαν τον Ντε Χέα, τον οποίο οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να έχουν στη θέση με το Νο1 για πολλά χρόνια.

Ο Φέργκιουσον έχασε φέτος τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με τη Σκάνθορπ για το League Cup για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ντε Χέα, αν και ο προπονητής τερματοφυλάκων του κλαμπ έχει εκφράσει την προτίμησή του στον Μανουέλ Νόιερ της Σάλκε, ο οποίος πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπάγερν Μονάχου.
Keywords
Τυχαία Θέματα