Φέργκιουσον: «Η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει και για αυτό δεν πρέπει να ντρέπεται η Μάντσεστερ που έχασε. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Χάσαμε από μια φανταστική ομάδα, αλλά περίμενα ότι θα πάμε καλύτερα. Νομίζω πως τελικά ηττηθήκαμε από την καλύτερη ομάδα. αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ. Όταν παίζεις με ομάδες που ανεβαίνουν σε αυτό το επίπεδο, είναι δύσκολο. Νομίζω ότι περιμέναμε να παίξουμε καλύτερα. Ήταν μια καταπληκτική σεζόν από πολλές απόψεις, αλλά είναι απογοητευτικό να
ερχόμαστε δυο φορές στο Γουέμπλεϊ και να χάνουμε, γιατί είναι ένα φανταστικό γήπεδο.
Νομίζω ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι είμαστε μια συνεπής ευρωπαϊκή ομάδα τώρα. Το ρεκόρ μας αυτή τη σεζόν ήταν καταπληκτικό και ηττηθήκαμε από την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό. Ο Φαν Ντερ Σαρ ήταν φανταστικός στην Γιουνάιτεντ και του ευχόμαστε να είναι καλά. Είχε μια σπουδαία καριέρα και έπαιξε με μεγάλη τιμή και φοβερό επαγγελματισμό και αυτό ξεχωρίζει για αυτόν. Οι προπονήσεις μας πριν το παιχνίδι ήταν πολύ καλές με στόχο να φτάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στον τρόπο που παίζουν. Οι πάσες τους σε αφήνουν άναυδο και ποτέ δεν ελέγξαμε τον Μέσι. Πιστεύω ότι πήραμε μια παράταση όταν ο Ρούνεϊ σκόραρε και περίμενα να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν γραφτό. Οι μεγάλες ομάδες κάνουν κύκλους και ο κύκλος στον οποίο είναι τώρα είναι ότι είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, δεν υπάρχει ερώτηση σε αυτό.  ».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα